Ημέρα Αθλητισμού και Ευγενούς Άμιλλας

Στις 28 Μαρτίου λίγο μετά την Εθνική μας Εορτή γιορτάσαμε την Ημέρα Αθλητισμού σε συνεργασία με άλλα 3 σχολεία του Δήμου Αγιάς. Οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, του 2ου Δ.Σ. Αγιάς, του Δ.Σ. Μελιβοίας και του Δ.Σ. Ανάβρας συναντήθηκαν, σχεδίασαν, προετοίμασαν και υλοποίησαν μία μέρα γεμάτη αθλητισμό και ευγενή άμιλλα.

Τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων συμμετείχαν σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ. Έπαιξαν όλοι και όλες σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, χάρηκαν με τις νίκες και λυπήθηκαν με τις ήττες αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα τα παιδιά συμμετείχαν και έμαθαν παίζοντας!

Τα υπόλοιπα παιδιά είχαν το δικό τους ρόλο να παίξουν: ήταν οι υποστηρικτές/τριες των ομάδων τους και έμαθαν να το κάνουν με ευγενικό και δίκαιο τρόπο. Να χειροκροτούν τις καλές προσπάθειες και να συμπαραστέκονται στις αποτυχίες. Το να μάθουμε πώς να χάνουμε είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού!

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής για την ιδέα και τη διοργάνωση, το Δήμο Αγιάς για την παραχώρηση του Γηπέδου και τη φιλοξενία αλλά και για τα δωράκια που μας έκανε στο τέλος: δύο ολοκαίνουργιες μπάλες για το σχολείο μας.

(Από αριστερά προς τα δεξιά: Η κα Γεωργία Ποτούλα εκπρόσωπος του Δήμου Αγιάς, η κα Τζωρτζίνα Νταφοπούλου, διευ΄θυντρια του Δ.Σ. Ανάβρας, η κα Ελένη Δημητρίου, Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Λάρισας, η κα Άννα Βαρνά, διευθύντρια του 1ου Δ.Σ. Αγιάς, ο κος Θανάσης Δεληζώνας, διευθυντής του 2ου Δ.Σ Αγιάς και ο κος Γιάννης Καραγιάννης διευθυντής του Δ.Σ. Μελιβοίας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *